0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale

Din experienta acumulata am observat faptul ca majoritatea debitorilor care sunt contactati de catre o firma specializata in recuperari creante, s-au intalnit cu situatii neprevazute cum ar fi probleme de familie sau dificultati financiare cauzate de mai multi factori – neincasarea la randul lor a facturilor, scaderea veniturilor lunare, pierderea locului de munca etc.

Asadar, va propunem cateva sfaturi pentru a va va ajuta sa va rezolvati problemele si sa colaborati cu noi in cel mai efcient mod.

G

Nu te panica!

Daca te-am contactat printr-un telefon, email sau scrisoare, nu trebuie sa intri in panica. Un astfel de contact inseamna ca cel care te-a creditat a decis sa mai faca o incercare de a recupera creantele pe cale amiabila, inainte ca solutionarea problemei sa fie inaintata instantelor de judecata si de executare silita.

Este mai bine sa te contacteze BGA RECUPERARI decat instanta de judecata sau executorul judecatoresc.

G

Plateste in cel mai scurt timp

Achitarea datoriei imediat dupa primirea unei scrisori din partea noastra este cea mai rezonabila solutie din punct de vedere economic si chiar psihologic. Suma datorata, numarul facturii, data scadenta si contul bancar in care trebuie sa faceti plata pot fi gasite in scrisoarea primita de dumneavoastra din partea BGA RECUPERARI. Cu cat creanta este platita mai devreme, cu atat mai repede obligatia dumneavoastra de plata va fi stinsa, iar noi vom inchide procedura de recuperare.

Totusi, constientizam ca uneori aceasta este mult prea dificila pentru dumneavoastra. De aceea, oferim solutii pentru achitarea datoriilor, dar trebuie sa:

G

Ne contactezi, pentru a primi consiliere

Iti recomandam sa suni la numarul de telefon pe care il gasesti in scrisoarea primita din partea noastra, astfel vei discuta direct cu persoana care se ocupa de cazul tau si care poate sa te consilieze privind posibilitatile de achitare a datoriei in rate, pe cale amiabila.

G

Coopereaza cu noi

Numai cooperarea cu BGA RECUPERARI va face posibila rezolvarea pe cale amiabila a problemei tale. Prin evitarea contactului cu noi te vei priva de sansa de a gasi o solutie potrivita achitarii datoriei pe cale amiabila. In cazul in care nu accepti sansa oferita de BGA RECUPERARI, vom incepe procedurile judiciare de recuperare, care implica costuri suplimentare ridicate ce vor fi suportate de societatea ta.

Fiecare creditor are dreptul sa-si primeasca banii cuveniti, drept garantat de normele legale si sociale in vigoare in tara noastra.

In calitate de companie specializata in colectarea si recuperarea creantelor, angajatii nostri sunt experti in domeniu, avand cunostinte juridice si capacitatea necesara pentru recuperarea sumelor datorate catre clientii nostri.

Pentru BGA RECUPERARI, recuperarea unei creante este doar o chestiune de timp.

Daca nu cooperezi cu noi

In situatia in care nu doresti sa cooperezi cu noi, in procedura judiciara de recuperare, pe langa datoria pe care o ai de plata, vei fi obligat la plata urmatoarelor sume:

–  taxe judiciare de timbru, redactare cerere de chemare in judecata si alte cheltuieli in cuantum de aproximativ 450 lei;

–  onorariul avocatului care va reprezenta clientul in instanta este de 10% din suma datorata dar nu mai putin de 2.500 lei;

–  cheltuieli de executare si onorariul executorului judecatoresc in cuantum de aproximativ 1.000 lei;

–  penalitati de intarziere sau dobanda legala;

Daca facem un calcul, pentru o datorie de 1.000 lei pe care refuzi cu sa o achiti, in procedura de executare silita vei plati: 1.000 lei (datoria) + 450 lei (taxe) + 2.500 lei (onorariu avocat) + 1.000 lei (executare silita) + penalitati de intarziere/ dobanda legala + alte costuri = 5.500 lei. Datoria creste de 5 ori!

In plus, fata de costurile suplimentare pe care le vei suporta, amanarea la plata devine o povara psihologica pentru tine.