0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale

Executare silita

Intra cat mai repede in posesia creantelor tale cu ajutorul serviciilor noastre de asistenta pentru executare silita!

Titlurile executorii pot avea mai multe forme dintre care cele mai cunoscute sunt hotararea judecatoreasca definitiva si instrumentele de plata precum Fila CEC siBiletul la Ordin.

Daca detii un astfel de titlu executoriu, BGA RECUPERARI va asigura si punerea in executare a acestor titluri. Executarea silita implica urmarirea bunurilor mobile, imobile, dar si poprirea conturilor bancare ale debitorului tau pana la recuperarea creantei.

Executarea silita se poate realiza doar prin intermediul unui executor judecatoresc. Procedura executarii silite implica o serie de documente si pasi ce trebuie urmati.

  • Formularea cererii de executare silita si intocmirea dosarului cu documentatia necesara
  • Inaintarea dosarului cu documentatia necesara catre un executor judecatoresccu competenta pentru cazul tau
  • Redactarea documentelor in cazul eventualelor contestatii la executare formulate de debitor
  • Urmarirea desfasurarii procedurilor in cadrul dosarului de executaresilita si suport in relatia cu executorul judecatoresc privind cerintele acestuia.
  • Te vom informa permanentcu privire la evolutiadosarului de executaresilita

 

Echipa noastra te va asista in parcurgerea intregii proceduri sau, pe baza de contract de reprezentare sau mandat de reprezentare,se poate ocupa de intreaga procedura pentru ca tu sa economisiti timp si resurse. Ajutorul nostru este cu atat mai important cu cat executorul judecatoresc se afla in alta localitate. BGA Recuperari iti poate oferi aceste servicii de reprezentare pentru executari silite pentru orice instanta judecatoreasca din Romania.

Contacteaza-ne pentru detalii sau trimite-ne pe email date despre cazul tau.

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu cele mai utile informatii din domeniu si cele mai bune oferte. In plus, iti oferim cadou ebook-ul “5 pasi de urmat pentru a-ti recupera singur facturile neincasate”.