0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale

BGA RECUPERARI – Companie Specializata in recuperarea creantelor

Cine suntem? O echipa de oameni bine formati, tot timpul la pas cu noutatile domeniului, care au format o companie specializata in recuperarea si colectarea creantelor.

Inca de la infiintarea companiei, ne-am propus o abordare diferita a acestor activitati. Pentru orice client noi utilizam toate mijloacele legale, asigurand cele mai eficiente si rapide metode de recuperare si colectare a creantelor. Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar la ora actuala ne putem mandri cu un portofoliu de clienti foarte multumiti, care apeleaza la noi ori de cate ori au nevoie si pe care ii ajutam cu drag si profesionalism de fiecare data.

 

Experti in domeniu

Fiecare dintre membrii echipei noastre este foarte bine pregatit. Suntem cu totii ambitiosi, motivati si, nu in ultimul rand, proactivi. Totodata, avem grija sa fim la zi cu toate noutatile, schimbarile si tendintele din domeniu.

Solutiile pe care le oferim clientilor nostri sunt 100% personalizate nevoilor acestora, astfel incat putem spune, fara niciun dubiu, ca le oferim servicii complete: de la consultanta juridica, la colectare si recuperare a creantelor, pana la reprezentare in instanta sau executare silita prin executorii judecatoresti cu care colaboram.

Recuperarea creantelor reprezinta o misiune dificila cu care se confrunta tot mai multe companii. Personalul specializat si experimentat, o echipa care sa isi uneasca fortele pentru gasirea celor mai bune solutii, cunoasterea in profunzime a domeniului, a legilor in vigoare – toate acestea fac ca solutia cea mai sigura pentru tine sa fie externalizarea acestei activitati.

Misiunea noastra

Vrem sa fluidizam circulatia banilor pentru ca tu sa eviti blocajele financiare si sa te concentrezi in continuare pe dezvoltarea afacerii tale.

De ce noi? Pentru ca ne diferentiem:

Nu recuperam, nu platesti!

Asa ne calculam in permanenta comisioanele. Daca nu reusim sa iti recuperam creantele, tu nu trebuie sa platesti absolut nimic. Asadar, ce ai de pierdut?

Nu percepem avans

Lucram doar in baza unui comision de succes, asa ca nu trebuie decat sa semnezi contractul cu noi, pana in momentul in care iti recuperam creantele.

Consultanta gratuita

Pentru fiecare dintre clientii nostri, oferim consultanta juridica gratuita. Profesia ne cere sa ne tinem la curent cu toate noutatile legislative, asa ca poti si tu sa profiti de expertiza si cunostintele noastre.

Calculeaza acum comisionul nostru!

Nu uita ca percepem acest comision doar in momentul in care iti recuperam creantele!

Calculeaza
Testimoniale
Jens PledtJens PledtJacob Juergensen Wood GmbH Hamburg/ Germany
The company staff is very helpful, prompt in initiating proceedings and in replying. We have a professional cooperation and we really hope to get a successful resolution for our case! We strongly recommend BGA Recuperari SRL as a serious partner!
 Alexandru Popa Alexandru PopaGenway Romania
In calitate de distribuitor de sisteme interfonie Genway si sisteme de securitate in Romania, stim ca trebuie sa avem mereu un buget de achizitie mare, pentru a putea oferi clientilor nostri suficient stoc si preturi competitive. Din acest motiv, recuperarea creantelor intr-un timp cat mai scurt ne-a ajutat sa ne intarim pozitia de firma dominanta pe segmentul nostru de piata.  BGA Recuperari este partenerul pe care ne bazam pentru recuperarea creantelor. Colaborarea noastra este foarte eficienta, incepand de la simplitatea inmanarii documentelor, continuand cu stadiul dosarului si raspunsul prompt la cererile noastre. Reusim astfel sa avem suficient cash flow pentru a dezvolta afacerea
Popa LaviniaPopa LaviniaSatel Service Alarme SRL
Colaboram cu BGA Recuperari de mai bine de 1 an si apreciem simplitatea procedurii, practic noi, Satel Service Alarme SRL, le punem la dispozitie un set minim de documente, fapt care contribuie la derularea rapida a contractelor pentru recuperarea creantelor. Timpul fiind o resursa foarte importanta pentru orice business.
Petrescu VasilePetrescu VasileALY PREST TRANS SRL
Am fost multumiti de echipa serioasa si de rapiditatea cu care au fost rezolvate incidentele noastre de plata. Pana in prezent, solutiile juridice oferite de BGA RECUPERARI SRL, au functionat perfect in ceea ce priveste incasarea debitelor noastre restante.Cu siguranta acest parteneriat va colabora si pe viitor. Recomandam cu incredere.
Popa DumitruPopa DumitruElectro-Service SRL
Solutiile de recuperari creante au contribuit foarte mult la cresterea afacerii Electro-Service. Colaborarea  de peste 5 ani ne-a acordat posibilitatea de a ne extinde gama de produse si servicii prin incasarea creantelor , crescand astfel disponibilul de capital necesar noilor investitii. Cunostintele si experienta echipei BGA constituie in mod evident un avantaj fata de restul concurentilor sai.
Din momentul inceperii colaborarii cu BGA RECUPERARI - acum 5 ani - am incetat sa-mi fac griji cu privire la recuperarea creantelor sau consultanta in domeniul comercial. Ii recomand ca pe un exemplu de profesionalism.
Holczingher DragosHolczingher DragosSPEED LINE IMPEX SRL
Am ales ca partener de nadejde BGA RECUPERARI din mai multe motive: fiind o echipa tanara si entuziasta, orientata spre nevoile clientului. Membrii echipei sunt prompti in actiune si la obiect, pretuind timpul clientului. Am preferat BGA RECUPERARI in detrimentul altor societati de recuperari creante, datorita modului in care echipa administreaza relatia cu clientul si apara interesele acestuia. Au fost intotdeauna implicati in nevoile noastre si am reusit sa ne recuperam totalitatea debitelor restante. Vom continua negresit colaborarea cu BGA RECUPERARI.
Diaconu LaviniaDiaconu LaviniaGenway Interfoane SRL
Suntem convinsi ca echipa BGA Recuperari are cele mai bune rezultate si ca eforturile depuse pentru recuperarea creantelor ne-au facilitat dezvoltarea. Echipa a raspuns prompt la toate solicitarile noastre si am reusit sa gasim impreuna solutii pentru toate problemele noastre. Astfel am reusit sa recuperam creante de aprox. 125.000 euro
Ardelean Mirabela Ardelean Mirabela 3V NEW LOGISTIC SRL
Suntem foarte multumiti de modalitatea de colaborare dintre noi si societatea BGA Recuperari. Intotdeauna am beneficiat de raspunsuri rapide si concise, documente transmise in termenele solicitate, o foarte buna intelegere a relatiilor de business si suport deplin al activitatii noastre.
Annamaria Stefan Annamaria Stefan Anticor SRL
Colaboram pentru recuperarea creantelor cu BGA RECUPERARI din 2012. Nu avem decat cuvinte de lauda: amabilitate, rapiditate, corectitudine, eficienta, rata de succes 100%.Recomandam BGA RECUPERARI cu sinceritate si caldura si ii multumim pe aceasta cale.

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu cele mai utile informatii din domeniu si cele mai bune oferte. In plus, iti oferim cadou ebook-ul “5 pasi de urmat pentru a-ti recupera singur facturile neincasate”.