0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale

Servicii recuperare creante

Fiecare zi de depasire a unei facturi scadente genereaza costuri directe si indirecte. Chiar si intarzierile mici de plata, de cateva zile, pot duce la pierderi financiare semnificative. Iti permiti astfel de pierderi sau riscul de a se transforma in facturi prescrise?

Insolventa / Faliment

Desigur, insolventa sau falimentul sunt evenimente neplacute si nedorite, dar sunt procese care pot duce la deblocarea si clarificarea unor situatii incerte. Iti oferim consultanta si asistenta juridica pentru declansarea procedurii de insolventa, ca debitor sau creditor.

Servicii avocatiale

Sistemul legislativ roman nu este nici pe departe unul simplu. Oferim servicii profesionale de colectare si recuperare a creantelor, de la preluarea situatiei clientului pana la inchiderea cazurilor in instanta si punerea in executare a sentintelor judecatoresti.

Executare silita

Titlurile executorii pot avea mai multe forme dintre care cele mai cunoscute sunt hotararea judecatoreasca definitiva si instrumentele de plata. Intra cat mai repede in posesia creantelor tale cu ajutorul serviciilor noastre de asistenta pentru executare silita!

 

Redactare si modificare contracte comerciale

Iti oferim serviciul de redactare si modificare contracte comerciale pentru orice tip de activitate si orice tip de servicii prestate pentru companii din tara sau din strainatate.

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu cele mai utile informatii din domeniu si cele mai bune oferte. In plus, iti oferim cadou ebook-ul “5 pasi de urmat pentru a-ti recupera singur facturile neincasate”.