0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale

Servicii avocatiale

Sistemul legislativ roman nu este nici pe departe unul simplu. Un caz aparent banal si in care ai toti sortii de izbanda iti poate consuma enorm de multe resurse si in principal timp. Lucrurile sunt si mai complicate daca debitorii tai sunt din alte localitati, iar cazurile se rezolva la instantele locale.

 

Foloseste-ti timpul pentru a-ti dezvolta afacerea si alege serviciile noastre avocatiale pentru cazurile ce nu se solutioneaza amiabil.

 

 

BGA Recuperari te poate asista si reprezenta in toate fazele de judecata, in orice instanta din Romania, prin intermediul membrilor echipei sau a colaboratorilor din intreaga tara.

 

Suntem o firma de recuperari cu un cabinet de avocatura intern. Astfel, echipa noastra de avocati si specialisti in drept comercial te poate indruma in a gasi cele mai bune solutii, indiferent de tipul spetei comerciale.Cazul tau poate fi preluat inca din faza demararii procedurilor de recuperare de creante sau din faza depunerii dosarului in instanta.

 

Indiferent de domeniul de activitate al companiei tale sau al debitorului si indiferent de natura sau valoarea litigiului, contacteaza-ne pentru a discuta care sunt cele mai bune solutii de abordare. Cautam mereu cele mai rapide si eficiente solutii de rezolvare a litigiilor cu o implicare minima a clientilor nostri.

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu cele mai utile informatii din domeniu si cele mai bune oferte. In plus, iti oferim cadou ebook-ul “5 pasi de urmat pentru a-ti recupera singur facturile neincasate”.