0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale

Insolventa. Faliment. Obtinerea sentintei de radiere companii

Insolventa, falimentul sau radierea unei companii sunt mecanisme normale intr-o economie functionala.

Desigur, insolventa sau falimentul sunt evenimente neplacute si nedorite, dar sunt procese care, printr-o cale legala, pot duce la deblocarea si clarificarea unor situatii incerte. Declararea sau cererea insolventei este un resort de limitarea riscurilor de ambele parti – debitor si creditor. Radierea, pe de alta parte, este un demers util si recomandat atunci cand o societate comerciala nu mai are capacitatea sau motivatia de a-si continua activitatea.

Starea de insolventa presupune o insuficienta a resurselor financiare necesare platii datoriilor. Declararea starii de insolventa presupune parcurgerea anumitor pasi conform procedurii de insolventa. BGA Recuperari ofera serivicii de consultanta si asistenta juridica pentru declansarea procedurii de insolventa, ca debitor sau creditor.

Esti in situatia in care nu mai poti plati datoriile scadente? Echipa noastra te poate asista in intreg procesul de declarare a insolventei, reorganizare juridica sau declansarea procedurii falimentului.

Esti in situatia in care ai clienti care nu isi onoreaza platile iar procedura insolventei este singura cale viabila? Echipa BGA Recuperari poate prelua intregul proces de cerere a insolventei si reprezentarea companiei tale pana la recuperarea partiala sau integrala a creantelor. Serviciile noastre sunt disponibile indiferent de instanta judecatoreasca din tara la care se declanseaza procedura insolventei.

Doresti inchiderea si radierea unei societati comerciale? Este bine stiut ca aceast proces de radiere este cu mult mai complicat si anevoios decat infiintarea unei societati comerciale. Cu ajutorul echipei BGA Recuperari, intregul proces de radiere poate fi coordonat de echipa noastra cu o implicare minima din partea ta.

Ai de recuperat bani de la o societate care a intrat in insolventa? Noi te ajutam sa te inscrii in tabelul creditorilor pentru singura si ultima ta incercare de a-ti recuperezi facturile neincasate. Chiar si in situatia in care nu vei reusi sa iti incasezi banii nici dupa acest demers, deoarece societatea debitoare nu detine bunuri pentru a fi valorificate si nici banipentru plata datoriilor societatii, te ajutam sa diminuezi prejudiciul creat. Cum? Pe baza sentinta de inchiderea a procedurii insolventei si radierea debitorului, iti poti deduce TVA-ul si impozitul pe profit.Nu e lucru putin, nu-i asa? Reduci, astfel, din prejudiciu, aproape 35%. Societatea ta aplica sistemul de TVA la incasare?Char si in acest caz iti poti diminua pierderile prin anularea taxei neexigibile aferenta livrarilor de bunuri sau prestarilor de servicii. Foarte multe companii omit acesti pasi, fie prin necunoasterea legislatiei, fie prin neurmarirea corespunzatoare a intregului proces. Cu ajutorul nostru vei recupera facturile neincasate sau iti vei diminua pierderile intr-un cuantum maxim permis de lege.

 

Contacteaza-ne pentru detalii si pentru a-ti oferi gratuit consultanta privind evaluarea situatiei companiei tale.

 

Aboneaza-te la newsletter

Te tinem la curent cu cele mai utile informatii din domeniu si cele mai bune oferte. In plus, iti oferim cadou ebook-ul “5 pasi de urmat pentru a-ti recupera singur facturile neincasate”.