0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale

Site-ul www.bgarecuperari.ro, denumit in continuare “BGA Recuperari”, este detinut si administrat de societatea BGA RECUPERARI SRL , avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 25824202, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8324/2009, cu sediul in Bd. Corneliu Coposu, nr. 5, bl. 103, sc. 2, et. 1, ap. 25, sector 3, Bucuresti, Romania. Tel.: 0733 408 895 / 0720 721 073/ 021 321 35 61; Fax: 021 321 35 61; E-mail: office@bgarecuperari.ro

Navigarea pe site-ul BGA Recuperari si pe blogul BGA Recuperari echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

BGA Recuperari isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre BGA Recuperari si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul interactiunii.

 1. Definitii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul BGA Recuperari

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame, etc si constituie “continutul” site-ului www.bgarecuperari.ro, care este proprietatea companiei BGA Recuperari. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.bgarecuperari.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre tine a prezentilor termeni si conditii. www.bgarecuperari.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.bgarecuperari.ro.

DESCRIERE SITE

www.bgarecuperari.ro este un site web de prezentare. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea BGA Recuperari si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.bgarecuperari.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor BGA Recuperari.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii, transmiterii de mesaje, intocmirea de rapoarte. BGA Recuperari nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de inscriere. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania

LIMITAREA RASPUNDERII

Societatea BGA Recuperari nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi  rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Societatea BGA Recuperari nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Societatea BGA Recuperari se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Societatea BGA Recuperari nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata;

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.bgarecuperari.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la societatea BGA Recuperari. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.bgarecuperari.ro. BGA Recuperari nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.bgarecuperari.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si conditii si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Utilizatorul site-ului www.bgarecuperari.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

POLITICA PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, BGA RECUPERARI SRL a implementat in cadrul societatii normele GDPR.

Aceasta politica de confidentialitate a datelor personale se aplica tuturor companiilor din Europa care proceseaza date ale persoanelor fizice, de orice natura, fie ei angajati, clienti, terti sau colaboratori.

In spiritul respectarii prevederilor legale, aceasta politica ofera detalii despre tipurile de date personale pe care BGA RECUPERARI SRL le colecteaza si prelucreaza, scopul prelucrarii, durata pastrarii datelor si tertii catre care pot fi distribuite. Totodata, explicam drepturile instituite de legiuitor pentru protectia datelor personale (drepturile de acces, rectificare, stergerea datelor, dreptul de a fi uitat sau opozitie fata de procesarea acestor date, etc).

BGA RECUPERARI prelucreaza datele personale in conditii de siguranta, considerandu-le informatii confidentiale. Acestea sunt protejate prin masuri tehnice si organizatorice pentru prevenirea accesului neautorizat, prelucrarea sau distribuirea ilicita, precum si pierderea, modificarea sau distrugerea accidentala.

Datele personale ale potentialilor clienti si a clientilor existenti pot fi procesate in scopul de a oferta, incheia si executa un contract. Anterior semnarii unui contract, in cadrul discutiilor premergatoare, datele cu caracter personal pot fi procesate pentru a pregati oferte sau alte documente cu privire la incheierea contractului. Persoanele pot fi contactate in timpul procesului de ofertare si pregatire a contractului, folosind informatiile personale pe care acestea le-au furnizat in mod direct sau in spatiul public. Restrictiile solicitate de potentialii clienti trebuie sa fie respectate.

In situatia in care o persoana contacteaza societatea noastra pentru a solicita o cerere de oferta sau anumite informatii despre serviciile oferite, prelucrarea datelor pentru a raspunde acestor solicitari este permisa.

BGA RECUPERARI poate dezvalui datele cu caracter personal catre alte persoane sau entitati care presteaza servicii sau efectueaza operatiuni in cursul normal al activitatii de colectare sau in cursul normal al administrarii activitatii.

BGA RECUPERARI poate, de asemenea, sa utilizeze sau sa dezvaluie date cu caracter personal atunci cand este necesar (cand are o obligatie legala) sau permis de lege sa faca acest lucru.

BGA RECUPERARI poate comunica o parte sau toate datele cu caracter personal atunci cand legislatia o impune precum si in cazul in care considera, cu buna-credinta, ca aceasta comunicare este necesara pentru a proteja drepturile sale si/sau ale clientilor sai si/sau pentru a respecta o procedura judiciara sau o dispozitie a instantei.

BGA RECUPERARI prelucreaza informatii puse la dispozitie de clienti in procedura de ofertare, incheiere si executare a contractelor de mandat, datele debitorilor asa cum au fost furnizate de clienti, datele debitorilor colectate  de la terte parti sau din surse disponibile public (Registrul Comertului, portalul instantelor de judecata, Buletinul Procedurilor de Insolventa, Lista Firme, Monitorul Oficial al Romaniei, Ministerul Finantelor, anaf.ro, etc), sau furnizate direct prin completarea formularelor pe website-ului www.bgarecuperari.ro. Datele sunt prelucrate in interesul legitim al clientilor pentru colectarea/recuperarea creantelor restante sau executarea unor obligatii contractuale/legale.

Datele cu caracter personal avute in vedere de BGA RECUPERARI reprezinta orice informatie referitoare la persoanele vizate cu care interactioneaza (de exemplu persoana fizica reprezentantul persoanei juridice – mandant, persoana fizica reprezentant al debitorului, imputerniciti sau reprezentanti ai partilor, utilizatori al website-ului www.bgarecuperari.ro), ca de exemplu (fara a se limita la): nume, prenume, adresa de domiciliu, adresa de email, telefon, fax, cont bancar.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal de catre BGA RECUPERARI

 • Ofertarea, incheierea si executarea contractelor de mandat
 • Derularea activitatilor de recuperare a creantelor atat pe cale amiabila cat si prin intermediul instantelor judecatoresti
 • Protejarea intereselor vitale si legitime ale clientilor in vederea comunicarii, prin mijloace electronice sau traditionale, catre clienti sau potentiali clienti, a informatiilor din dosarele aflate in lucru sau a unor oferte comerciale de servicii.

Orice modificare a scopului prelucrarii datelor cu caracter personal va fi adusa la cunostinta persoanei vizate si va fi obtinut consimtamantul expres al acesteia.

In cadrul activitatilor legate de recuperarea creantelor, BGA RECUPERARI va pastra datele personale pe toata perioada colaborarii si cinci ani dupa incasarea integrala a datoriei respective, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel.

Prezenta politica de confidentialitate a datelor asigura persoanei vizate urmatoarele drepturi prevazute de Regulamentul EU 679/2016:

 • Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR),
 • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR),
 • Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR),
 • Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR),
 • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR).
 • Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazează pe consimtamantul dat. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, articolul 7 GDPR). Retragerea consimtamantului se va putea exercita in acelasi mediu in care a fost acordat.
 • Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).

Persoana vizata poate exercita toate aceste drepturi prin depunerea unei solicitari scrise, datata și semnata, pe adresa de email: office@bgarecuperari.ro sau pe adresa de corespondenta din Bucuresti, Bd. Corneliu Coposu, nr. 5, bl. 103, sc. 2, et. 1, ap. 25, sector 3.

Angajatii si colaboratorii care presteaza in numele BGA RECUPERARI sunt obligati sa informeze conducerea cu privire la orice caz de incalcare a prezentei politici de confidentialitate a datelor sau a altor reglementari privind protectia datelor cu caracter personal.

Daca aveti intrebari sau solicitari legate de drepturile dumneavoastra descrise mai sus, va rugam sa ne contactati:

BGA RECUPERARI SRL

Adresa sediului: Bucuresti, str. Iedului, nr. 3, bl. 149A, sc. 1, et. 8, ap. 53, sector 6, inregistrata la Oficiul Comertului sub nr. J40/8324/2009, cu cod unic de inregistrare RO 25824202.

Adresa de corespondenta: Bucuresti, Bd. Corneliu Coposu, nr. 5, bl. 103, sc. 2, et. 1, ap. 25, sector 3

E-mail office@bgarecuperari.ro  Telefon +4021.321.35.61, Fax:+4021.321.35.61