0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Guvernul vrea sa puna de anul viitor taxe si pe munti. Toti turistii care au de gand sa porneasca in 2014 pe traseele din Bucegi vor fi nevoiti sa cumpere mai intai un bilet de maxim 5 lei. Il vor putea achizitiona de la intrarea in parc, prin sms sau online.

 

Potrivit oficialilor, taxa de intrare in va fi perceputa pentru curatenia si marcarea traseelor montane. Doar adultii vor plati bilet, copiii si elevii fiind scutiti de achitarea vreunui tarif. Turistii prinsi ca nu au cumparat biletul vor fi sanctionati cu amenzi.

Toti banii incasati din acest tarif se vor intoarce in sprijinul vizitatorilor. Sunt trasee care trebuiesc imbunatatite, sunt anumite bancute care trebuiesc facute pentru o odihna de cateva minute, poate e nevoie de un podet pentru a traversa o zona mai accidentata. Deci in semnul asta trebuie privita aceasta taxa. Ea nu trebuie sa descurajeze pentru ca noi nu vrem prin aceasta taxa sa intoarcem turistul din drum“, a declarat Florian Popa, director general adjunct la Regia Nationala a Padurilor.

Sursa: Antena3

Distribuie acest articol!