Go to Top

Solutii pentru debitori

Solutii pentru debitori

      Din experienta acumulata am observat faptul ca majoritatea debitorilor, care sunt contactati de catre o firma specializata in recuperari creante, s-au intalnit cu situatii neprevazute cum ar fi probleme de familie sau dificultati financiare cauzate de mai multi factori – neincasarea la randul lor a facturilor, scaderea veniturilor lunare, pierderea locului de munca, etc.

      Compania noastra va propune cateva sfaturi pentru a va rezolva problemele cu privire la datoriile dumneavoastra.

1.    Daca ati fost contactat de BGA RECUPERARI sau ati primit o scrisoare din partea noastra – NU VA PANICATI.

     Un astfel de contact inseamna ca cel care v-a creditat a decis sa mai faca o incercare de a recupera creantele pe cale amiabila, inainte ca solutionarea problemei sa fie inaintata instantelor de judecata si de executare silita.

      Este mai bine sa va contacteze BGA RECUPERARI decat instanta de judecata sau executorul judecatoresc.

2.    Platiti datoria in cel mai scurt timp

      Achitarea datoriei imediat dupa primirea unei scrisori din partea noastra este cea mai rezonabila solutie din punct de vedere economic si chiar psihologic.

     Suma datorata, numarul facturii, data scadenta si contul bancar in care trebuie sa faceti plata pot fi gasite in scrisoarea primita de dumneavoastra din partea BGA RECUPERARI. Cu cat creanta este platita mai devreme, cu atat mai repede obligatia dumneavoastra de plata va fi stinsa, iar noi vom inchide procedura de recuperare.

      Totusi, constientizam ca uneori aceasta este mult prea dificila pentru dumneavoastra, si deaceea, oferim solutii pentru achitarea datoriilor, dar trebuie sa:

3.    Contactati BGA RECUPERARI

      BGA RECUPERARI va recomanda sa sunati la numarul de telefon pe care il regasiti in scrisoarea primita din partea noastra, astfel veti discuta direct cu persoana care se ocupa de cazul dumneavoastra si care poate sa va consilieze privind posibilitatile de achitare a datoriei in rate, pe cale amiabila. In acelasi timp, trebuie sa:

 4.    Cooperati cu BGA RECUPERARI

      Numai cooperarea cu BGA RECUPERARI va face posibila rezolvarea pe cale amiabila a problemei dumneavoastra. Prin evitarea contactului cu noi va veti priva de sansa de a gasi o solutie potrivita achitarii datoriei pe cale amiabila.

      In cazul in care dumneavoastra nu acceptati sansa oferita de BGA RECUPERARI, vom incepe procedurile judiciare de recuperare, care implica costuri suplimentare ridicate ce vor fi suportate de societatea dumneavoastra.

      Fiecare creditor are dreptul sa-si primeasca banii cuveniti, drept garantat de normele legale si sociale in vigoare in tara noastra.

      In calitate de companie specializata in colectarea si recuperarea creantelor, angajatii nostri sunt experti in domeniu, avand cunostinte juridice si capacitatea necesara pentru recuperarea sumelor datorate catre clientii nostri.

      Pentru BGA RECUPERARI, recuperarea unei creante este doar o chestiune de timp.

In situatia in care nu doriti sa cooperati cu noi, in procedura judiciara de recuperare, pe langa datoria pe care o aveti de plata, veti fi obligat la plata urmatoarelor sume:

–  taxe judiciare de timbru, redactare cerere de chemare in judecata si alte cheltuieli in cuantum de aproximativ 450 lei;

–  onorariul avocatului care va reprezenta clientul in instanta este de 10% din suma datorata dar nu mai putin de 2.500 lei;

–  cheltuieli de executare si onorariul executorului judecatoresc in cuantum de aproximativ 1.000 lei;

–  penalitati de intarziere sau dobanda legala;

      Daca facem un calcul matematic, pentru o datorie de 1.000 lei pe care refuzati cu rea vointa sa o achitati, in procedura de executare silita veti plati: 1.000 lei (datoria) + 450 lei (taxe) + 2.500 lei (onorariu avocat) + 1.000 lei (executare silita) + penalitati de intarziere/dobanda legala + alte costuri = 5.500 lei. Datoria creste de 5 ori!!!!!

      In plus fata de costurile suplimentare pe care le veti suporta, amanarea la plata devine o povara psihologica pentru dumneavoastra.

Prin urmare, va incurajam sa cooperati cu BGA RECUPERARI pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.