0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui de ridicare temporara a interdictiei de a parasi tara, dar a admis cererea de expertizare din punct de vedere medico-legal a omului de afaceri.

 

Instanta Tribunalului Bucuresti a dezbatut doua dintre cererile omului de afaceri facute anterior in procesului in care este judecat pentru , una de ridicare temporara a interdictiei de a parasi tara, iar cea de-a doua de expertizare la Institutul National de Medicina Legala.

In cazul cererii privind ridicarea temporara a interdictiei, Vintu a spus ca nu insista in plecarea la Viena, dar ca este mai mult constrans de faptul ca in Romania, respectiv la Spitalul de Urgenta “Floreasca” din Capitala, nu exista aparatura medicala necesara tipului de operatie la care el ar trebui supus.

Judecatorul a respins cererea lui Vintu de , motivand ca documentele intocmite de “doctorul Brunner”, medicul personal de la Viena al omului de afaceri, “nu prezinta suficiente elemente de siguranta, precum parafa sau antet al clinicii” si ca angiografia pe care trebuie sa o faca omul de afaceri poate avea loc si la Spitalul de Urgenta “Floreasca”.

Sursa: Mediafax

Distribuie acest articol!