0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

In termen de cinci ani, fostii proprietari de imobile nationalizate ale caror dosare au fost solutionate isi vor primi despagubirile in transe anuale.

 

Transele anuale vor fi acordate incepand cu data de 1 ianuarie 2014 si vor fi de cel putin 5.000 de lei, potrivit proiectului de lege privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania.

Documentul a fost postat pe site-ul Autoritatii Nationale pentru , dupa ce a fost avizat de Guvern in prima lectura. Executivul ar urma sa-si angajeze raspunderea pentru acesta pe 26 martie.

“Plata sumelor de bani reprezentand in dosarele aprobate de catre Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor inainte de intrarea in vigoare a prezentei legi, precum si a sumelor stabilite prin hotarari judecatoresti, ramase definitive si irevocabile la data intrarii in vigoare a prezentei legi se face in termen de cinci ani, in transe anuale egale, incepand cu 1 ianuarie 2014″, se arata in proiectul de lege.

Sursa: Money.ro

Distribuie acest articol!