0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a dispus prelungirea sesiunii de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice si institutiile publice din Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2014, dosarele putand fi depuse la sediul Administratiei pana la data de 30 septembrie 2014.

 

Persoanele juridice si institutiile publice interesate pot consulta Ghidul de finantare publicat pe site-ul institutiei noastre in care sunt prevazute atat conditiile de eligibilitate, cat si documentatia necesara pentru inscrierea in program. Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice, validate sa participe in programul “″, va fi publicata pe site-ul institutiei (www.afm.ro)“, a anuntat ieri institutia.

In acest an, AFM a emis prin Programul “Rabla” 3.000 de tichete pentru persoanele juridice si institutiile publice.

In cele patru etape anterioare de evaluare si validare a dosarelor depuse de persoanele juridice si institutiile publice in Programul “Rabla 2014″ au fost analizate in total 998 dosare, dintre care 388 au fost acceptate pentru 1.575 autovehicule si 610 au fost respinse.

Sursa: Curierul National

Distribuie acest articol!