Go to Top

Proceduri

      Transmiterea dosarelor litigioase catre societatea noastra se realizeaza prin e-mail, fax, serviciul postal sau curierat. Dupa primirea documentelor vom verifica posibilitatea reala de recuperare, iar daca avizul nostru este favorabil, se semneaza un contract prin care ne mandatati sa derulam procedurile legale de recuperare a creantelor.

      Toate demersurile de recuperare/colectare precum si orice acte de procedura se vor face numai cu acordul clientului, printr-o comunicare eficienta si transparenta.

      BGA RECUPERARI va informa periodic clientul asupra stadiului de derulare a demersurilor de recuperare sau colectare prin trimiterea unor rapoarte de activitate. Astfel, oferim transparenta in cursul procesului de recuperare efectiva a creantelor.

      Perceperea EXCLUSIVA a unui comision de succes la incasarea efectiva a creantei, la stingerea acesteia prin compensare, barter sau orice alta forma de stingere in natura sau prin echivalent a datoriilor.

Orice plata destinata clientului se va incasa NUMAI in contul acestuia.

      Daca clientul doreste retragerea unui dosar aflat in lucru la BGA RECUPERARI, nu se percepe niciun onorariu de retragere. Retragerea unui dosar este posibila in situatia in care, dupa 3 luni de la predarea unui caz nu se vad progrese concrete (angajament de plata, plata partiala, eliberarea unui instrument de plata sau daca nu s-a actionat in instanta debitorul).