0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Comerciantii nu vor mai putea oferi gratuit potentialilor clienti tutun si alcool la vanzarea sau prezentarea unei oferte de vanzare a unui asemenea produs, Guvernul hotarand sa opreasca aceasta practica, denumita “”, pentru incasari mai mari, decizie ce confirma informatiile MEDIAFAX.

 

Decizia a fost luata de Guvern printr-o ordonanta de urgenta care modifica actualul Cod Fiscal.

Ordonanta prevede ca, prin derogare de la prevederile Ordonantei privind comercializarea produselor, vanzarile cu prime catre consumator nu se aplica pentru produsele accizabile supuse regimului de marcare prin timbre sau banderole prevazute la articolul 206, alineat 61, din Codul Fiscal. Produsele mentionate la acest articol sunt bauturile fermentate, altele decat bere si vinuri, produse intermediare si alcool etilic, si tutunul prelucrat.

In luna noiembrie, agentia MEDIAFAX a anuntat ca Guvernul pregateste o ordonanta conform careia comerciantii nu vor mai putea oferi gratuit potentialilor clienti tutun si alcool la vanzarea sau prezentarea unei oferte de vanzare a unui asemenea produs, aceasta practica, denumita “vanzare cu prime”, urmand sa fie interzisa, pentru cresterea incasarilor din .

Sursa: Mediafax

Distribuie acest articol!