0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Reprezentantii Guvernului si cei ai sindicatelor si patronatelor au decis, dupa patru ore de dezbateri pe pachetul de legi privind reglementarea pietei fortei de munca, continuarea negocierile pe Codul muncii saptamana viitoare cand vor finaliza discutiile.

“Din punctele pe care noi le-am expus in propunerile sindicale de vineri s-au acceptat 17 pana acum, dar negocierile continua si cred ca vom ajunge sa avem un pachet de acte normative care sa creeze stabilitate pe piata fortei de munca”, a declarat Bogdan Iuliu Hossu, presedinte al CNS Cartel Alfa.

Conform liderului sindical, Marius Petcu, un subiect important in discutie a fost contractul colectiv de munca pe perioada determinata. Sindicatele vor contracte colective de munca pe perioada nedeterminata, dar au acceptat ca in anumite conditii sa se incheie contracte colective de munca pe perioada determinata pana in doi ani.

La intalnire au mai participat: ministrul Muncii Familiei si Protectiei Sociale, Ioan Botis, secretarul de stat din MMFPS, Valentin Mocanu, reprezentantii CNS Cartel Alfa, BNS, CNSLR Fratia, CSDR, CNS Meridian, COMPIROM, CoNPR, PNR, UGIR, UGIR-1903, CNPRM, CNIPMMR, UNPR, ARACO, Patronatul Roman, CPISC, CONCORDIA, UNPCR, ACPR, ACUE.

Sursa: Agerpres

Distribuie acest articol!