0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Romanii vor avea noi carti de identitate de la 1 aprilie 2014. Decizia a fost luata de , care a transmis datele pe care trebuie sa le contina noile acte. Documentele de identitate nu vor mai putea fi falsificate, sustin autoritatile, deoarece vor contine cip-uri si amprentele titularilor, dar si dovada ca acestia sunt asigurati medical.

 

vor contine date in format tiparit, dar vor fi si inscriptionate prin tehnici speciale. Astfel, datele personale ce vor fi inscriptionate sunt cele cunoscute: numele si prenumele, sexul, cetatenia, data si locul nasterii, semnatura, fotografia, codul numeric personal si adresa de domiciliu.

Cartile electronice vor contine si informatii inscriptionate pe cip-ul incorporat. Se vor relua toate datele din formatul tiparit pe suportul electronic, cu exceptia semnaturii. Acolo vor fi trecute insa si prenumele parintilor, cat si , precum imaginea faciala si amprentele a doua degete. Acestea din urma vor fi preluate doar cu acordul expres al titularului sau al parintilor, in cazul minorilor.

Sursa: Digi24

Distribuie acest articol!