0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Loredana Mihaela Simedre a dat Academia de Ştiinţe Economice în judecată după ce s-a simţit nedreptăţită la examene şi a obţinut o primă victorie.

Instanta i-a dat dreptate si obliga Academia de Stiinte Economice (ASE) sa îi permita Loredanei reînscrierea în anul II de masterat “Managementul proiectelor internationale” de la Facultatea de Relatii Internationale si sa-i fie reexaminate lucrarile.

Reprezentantii ASE sustin ca nici nu s-a pus problema vreodata ca aceasta sa nu fie reînscrisa în anul al II-lea (trebuia doar sa depuna o cerere) si traduc demersul ei astfel: “Era suparata ca a luat note mici si a dat vina pe profesori”. În plus, universitatea va face recurs. “Este imposibil sa i se reexamineze lucrarile pentru ca nu sunt pastrate timp de doi ani si, prin urmare, nu pot fi recorectate”, a explicat jurista ASE Simona Plesa.

Cu nemultumirile din catalog, la proces.

Loredana Mihaela Simedre e multumita de decizia instantei. Indiferent daca ASE va face recurs sau nu. Crede ca astfel i-a ajutat si pe alti studenti care au fost într-o situatie similara si nu au stiut ce sa faca.

“S-a creat un precedent. Dupa ce au aflat de decizia instantei, m-au contactat mai multe persoane sa ma întrebe cum am facut, ca vor si ei sa mearga în instanta cu diverse abuzuri. M-am gândit chiar sa-mi fac un ONG si sa atrag bani europeni cu care sa acord asistenta juridica tinerilor care au probleme cu institutiile de învatamânt”, spune hotarâta Loredana.

Sursa: EvZ

Distribuie acest articol!