0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Prim-ministrul Emil Boc a subliniat miercuri (22 septembrie 2010) ca l-a mandatat pe ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, sa înlocuiasca actuala formula a impozitului minim pentru firme cu un impozit forfetar, aplicabil doar în domeniile expuse la evaziune fiscala.

‘Ministrul Finantelor are mandat pentru a elimina actuala formula si de a regândi impozitul minim în sensul reorientarii lui spre un impozit cu adevarat forfetar, restrâns doar la acele domenii unde evaziunea fiscala nu poate fi combatuta’, a spus Boc.
Referitor la proiectul Legii salarizarii unitare, el a mentionat ca textul va fi finalizat pâna la 1 octombrie, urmând sa fie adoptat fie prin asumarea raspunderii Guvernului în fata Parlamentului, fie prin procedura de adoptare de urgenta de catre Legislativ.

‘Proiectul Legii salarizarii unitare este în dezbatere publica si urmeaza sa fie finalizat pâna la 1 octombrie. Nu am luat o decizie înca în Guvern si în coalitie, dar avem la dispozitie cele doua proceduri: procedura de urgenta în Parlament sau procedura asumarii raspunderii. Vom lua o decizie dupa ce voi consulta coalitia care sustine Guvernul’, a spus Boc.

Sursa: Financiarul

Distribuie acest articol!