0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Guvernul a decis ca, in aproximativ doua saptamani, sa modifice din nou , dupa ce Curtea de Justitie a Comunitatilor Europene a apreciat ca aceasta taxa incalca legislatia Uniunii Europene, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.

Ministrul Mediului a prezentat Cabinetului o nota privind . Pregatim o solutie legislativa in concordanta cu decizia , iar actul normativ va fi aprobat de Guvern in perioada imediat urmatoare”, a spus oficialul guvernamental.

Prima varianta este sa se introduca la toate masinile second- hand vandute in Romania, inclusiv la cele deja inmatriculate pentru a nu mai exista niciun fel de discriminare intre masinile vandute in tara si cele aduse din afara”, au declarat pentru ProTV si incont.ro surse apropiate discutiilor.
 
Potrivit acestora, in acest fel, discriminarea nu ar mai exista deloc si Romania nu ar putea fi acuzata ca impiedica libera circulatie a masinilor in spatiul Uniunii Europene.

A doua varianta luata in calcul vizeaza introducerea unei taxe anuale de poluare si este mai degraba o taxa pentru posesie si nu pentru prima inmatriculare. Masinile ar putea astfel sa fie taxate din functie de gradul de poluare din cartea masinii”, au mai spus sursele citate.

Sursa: Incont.ro

Distribuie acest articol!