0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

In Monitorul Oficial nr. 710 din 19 noiembrie 2013 a fost publicata privind stabilirea cuantumului ajutorului anual pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice, cuvenit veteranilor de razboi si vaduvelor de razboi, precum si accidentatilor de razboi in afara serviciului ordonat.

In cadrul actului normativ se arata:

Veteranii de razboi, vaduvele de razboi, precum si accidentatii de razboi in afara serviciului ordonat, care au suferit o infirmitate din cauza actiunii mijloacelor de lupta ale razboiului, beneficiaza in anul 2013 de un anual in cuantum de 265 lei/persoana pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice.

Sumele pentru plata ajutorului, inclusiv cheltuielile cu transmiterea acestora la beneficiari, se suporta din bugetele Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne si Serviciului Roman de Informatii.

Sursa: Infolegal

Distribuie acest articol!