0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Dupa ce, in 6 ianuarie, Construct isi solicita , iar la cateva zile dupa, in 10 ianuarie, dezvoltatorului era solicitata si de CEC, acum totul a devenit oficial, dupa decizia judecatorilor.

 

“Saptamana aceasta, instanta a aprobat cererea de reorganizare judiciara depusa de dezvoltator, urmatorul pas important al procesului fiind aprobarea planului de reorganizare”, au anuntat reprezentantii companiei.

Cauzele insolventei

Principalele cauze ale acestei situatii sunt incasarile insuficiente din vanzari si incapacitatea continuarii afacerii cu vechiul contract de creditare, avand in vedere ca dobanda stabilita pentru creditul in lei de la CEC este 15%.

Reprezentantii companiei sustin ca negocierile cu banca, in vederea schimbarii conditiilor contractuale (reducerea dobanzii sau trecerea pe un credit in euro) au esuat astfel ca au ales sa ceara intrarea in .

Sub protectia insolventei, compania estimeaza ca faza a treia, de 180 de vile, va fi gata in ultimul trimestru al anului curent. “Prin procedura reorganizarii judiciare incercam sa oferim clientilor care au accesat sistemul de rate la dezvoltator o perioada mai lunga de timp”, a explicat Alexandru Petrescu, directorul de vanzari al .

Sursa: Saptamana Financiara

Distribuie acest articol!