Go to Top

Fostul politist Cristian Cioaca a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare pentru omor calificat

Marti, 2 iulie 2013, fostul politist , judecat pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, a fost condamnat la 21 de ani de pentru savarsirea infractiunii de si la doi ani de pentru .

 

Ca urmare a contopirii pedepselor acesta urmeaza sa execute 22 de ani de detentie.

“(Instanta – n.r.) condamna pe inculpatul Cioaca Constantin Cristian, fara antecedente penale, la 21 de ani de inchisoare si 5 ani interzicerea unor drepturi (…), pentru savarsirea infractiunii de omor calificat (…), 2 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de profanare de morminte (…). Contopeste pedepsele si aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea de 21 ani inchisoare si 5 ani interzicerea drepturilor (…), sporita cu un an inchisoare. In total va executa 22 ani inchisoare (…) si 5 ani interzicerea drepturilor”, se arata in solutia pronuntata de instanta.

Cristian Cioaca a fost obligat totodata sa plateasca echivalentul 100.000 de euro cu titlu de daune morale fiului sau minor Patrick, in calitate de parte vatamata. De asemenea, Emilia Ghinescu, mama Elodiei, ar urma sa primeasca daune morale de 100.000 de euro, iar fratele Elodiei, Robert Ghinescu, echivalentul a 50.000 de euro.

Sursa: Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *