0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Persoanele care detin o vor fi obligate sa se inregistreze la operatorul de telefonie cu un act de identitate, sub sanctiunea sistarii serviciului, iar cele care doresc sa cumpere o astfel de cartela vor trebui, la randul lor, sa prezinte un act de identitate pentru a primi cartela.

 

Toti detinatorii de cartele telefonice preplatite vor fi obligati sa se inregistreze cu un act de identitate in termen de sase luni de la intrarea in vigoare a legii adoptate de Guvern si transmisa miercuri Parlamentului, a anuntat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, la finalul sedintei Guvernului.

‘In calitate de membru al CSAT, vreau sa va spun ca astazi am adoptat in Guvern proiectul de lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice. In ultima sedinta a CSAT s-a luat decizia de a promova urgent un act normativ pentru prevenirea si contracararea riscurilor la adresa securitatii nationale. Ce prevede, in esenta, acest act normativ: este vorba despre obligatia detinatorilor de cartele prepay de a le inregistra, de a depune un act de identitate. Si, de asemenea, obligatii pentru operatorii de telefonie mobila’, a declarat ministrul Justitiei.

Robert Cazanciuc a precizat ca, intr-un interval de sase luni de la momentul intrarii in vigoare a legii, toti detinatorii de cartele prepay vor fi obligati sa depuna un document de identitate pentru a se inregistra.

Sursa: RTV

Distribuie acest articol!