Go to Top

Despre noi

      BGA RECUPERARI este o companie specializata in recuperarea si colectarea creantelor, care inca de la infiintare si-a propus o altfel de abordare a acestei activitati, in sensul utilizarii tuturor mijloacelor legale in vigoare asigurand cele mai eficiente metode de recuperare si colectare creante. Aceste metode ne-au impus pe piata de profil ca fiind o veritabila companie de recuperari si cu rezultate notabile.

      Intr-un sistem juridic schimbator in care se abroga legi, se produc modificari juridice semnificative, suntem nevoiti sa gasim solutii optime in vederea recuperarii si colectarii creantelor intr-o perioada relativ scurta de timp.

     Echipa noastra de profesionisti in domeniu vine in intampinarea nevoilor clientilor, cu solutii adaptate acestora oferind servicii complete de consultanta juridica (in faza de preventie), de colectare si recuperare a creantelor, de reprezentare in instanta si de executare silita prin executorii judecatoresti colaboratori.

      Recuperarea creantelor reprezinta o misiune dificila cu care se confrunta tot mai multe companii, datorate in special lipsei personalului specializat sau insuficient. Cea mai sigura solutie este externalizarea acestei activitati.

      Misiunea noastra este sa fluidizam circulatia banilor pentru ca dumneavoastra sa evitati blocajele financiare si sa va concentrati asupra afacerilor, nu si asupra unor sume de bani care permanent va sunt indisponibile. Asa cum bine stim, nu se pot face afaceri cu bani teoretici, bani de care se folosesc debitorii. Practic, noi va eliminam pe cat posibil pierderile, iar dumneavoastra va axati atentia numai asupra afacerii pe care o conduceti. Este mult mai productiv sa va dedicati activitatii dumneavoastra, decat sa va pierdeti timpul cu debitorii care ori va amana cu plata ori pur si simplu nu va mai raspund la telefon.

      Nu uita! Creantele neincasate reprezinta costuri (impozite, taxe, salarii, facturi, etc) neachitate de dumneavoastra datorita intarzierii la plata a debitorilor.

      O caracteristica de baza a serviciilor oferite de BGA RECUPERARI este data de modalitatea de calculare si de plata a comisioanelor, plecand de la principiul daca Nu recuperam, Nu platiti.

      Lucram doar in baza unui comision de succes, acesta fiind stabilit in functie de vechimea creantei si se achita la momentul recuperarii efective a acesteia. De asemenea, nu se percepe niciun avans.

Aceasta procedura va garanteaza 100% ca veti plati numai in functie de rezultatele obtinute si numai dupa recuperarea efectiva a banilor.

      BGA RECUPERARI efectueaza demersuri de recuperare si colectare a creantelor pentru clienti din aproape toate domeniile: transporturi, comert, constructii, vanzare in rate, media & advertising, turism, industria farmaceutica, industria auto, industria usoara, etc.

      Nu prejudiciem relatiile clientilor cu debitorii prin maniera de abordare si prin demersurile efectuate, astfel incat, dupa recuperarea unei creante, clientii au posibilitatea reluarii relatiilor contractuale cu fostii debitori.

      Ca un semn de apreciere a manierei de abordare si a eficientei demersurilor, tot mai multe firme au apelat la serviciile noastre pentru recuperarea creantelor, dupa ce au avut calitatea de debitori.