0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

In Monitorul Oficial nr. 86 din 8 februarie 2013 a fost publicata a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii pentru modificarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului sau examenului pentru definitivare in functie, promovare in grade sau trepte profesionale superioare.

In cadrul actului normative se arata:

Indeplinirea conditiilor prevazute la art. 8 si 8 indice 1 privind conditiile pentru inscrierea la examenul pentru promovarea in grade sau trepte profesionale superioare in cadrul aceleiasi instante ori aceluiasi parchet, se constata printr-un raport intocmit de compartimentul de specialitate al instantei sau parchetului unde candidatul isi desfasoara activitatea.

Cu 10 zile inaintea datei examenului comisia de examen va verifica indeplinirea de catre candidati a conditiilor de participare la examen si va afisa lista candidatilor admisi sa sustina examenul si a celor respinsi, la sediul instantei sau parchetului care organizeaza examenul. Candidatii respinsi pot face contestatie in termen de 48 de ore de la data afisarii listei.

Contestatia se solutioneaza, in termen de 3 zile.

Modul de solutionare a contestatiei se comunica prin afisare la sediul instantei sau parchetului care organizeaza examenul, cel mai tarziu cu o zi inainte de data desfasurarii examenului.

Sursa: Infolegal

Distribuie acest articol!