Go to Top

Contribuabilii mari si mijlocii sunt obligati sa depuna pe site-ul www.e-guvernare.ro declaratiile fiscale incepand cu luna noiembrie.

Contribuabilii mari si mijlocii sunt obligati sa depuna pe site-ul www.e-guvernare.ro declaratiile fiscale incepand cu luna noiembrie, potrivit Ordinului ANAF nr. 2520/2010.

Astfel, prin acest nou act normativ, ANAF a decis introducerea obligativitatii depunerii declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta, prin intermediul Sistemului Electronic National, pentru contribuabilii mari si contribuabilii mijlocii, precum si pentru sediile secundare ale acestora.

“Contribuabilii mari si contribuabilii mijlocii, definiti conform reglementarilor in vigoare, precum si sediile secundare ale acestora au obligatia depunerii declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta, prin intermediul Sistemului Electronic National.

Declaratiile fiscale se depun pe site-ul www.e-guvernare.ro, in conditiile prevazute in Hotararea Guvernului nr.1085/2003, cu modificarile si completarile ulterioare ”, se arata in proiectul de act normativ.

Sursa: Financiarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *