0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Compania , controlata de omul de afaceri Ioan Niculae, a intrat in . Tribunalul Teleorman a admis astfel cererea Intergaz pentru deschiderea procedurilor astfel incat pana pe 20 februarie sa fie solutionate contestatiile si definitivat tabelul creantelor. Societatea apartine grupului InterAgro si a fost infiintata in anul 2006.

 

Intergaz-Est are ca obiect de activitate asigurarea distributiei de gaze naturale pentru consumatorii casnici din orasul Zimincea, Judetul Teleorman. De ce a intrat firma in insolventa? “Vinovat este , statul haiduc care a intocmit un raport de in incercarea de a fura banii de la firmele care au mai ramas. Raportul a fost desfiintat atat la instanta de fond cat si la apel, dar tot tinand fima in executare silita si cu conturile blocate pana se judeca si recursul la ICCJ, asa cum s-a intamplat si in cazul celorlalte 35.000 de firme private intrate in insolventa in 2013”, ne-a raspuns Ioan Niculae.

Conform datelor publicate de Ministerul Finantelor, la sfarsitul lui 2012, Intergaz-Est, companie cu 51 de angajati, avea o cifra de afaceri neta de peste 471 de milioane de lei si un profit net de circa 36 de milioane de lei.

Sursa: RL Online

Distribuie acest articol!