Go to Top

Colectare creante

      BGA RECUPERARI va ofera servicii de colectare a creantelor cu scadente depasite intre 1-60 de zile.

      Aceste servicii sunt destinate clientilor care emit un numar mare de facturi zilnic si care genereaza un numar insemnat de debitori.

      Pentru a preveni intarzierile la plata si a va degreva compania de sarcina urmaririi incasarilor de la partenerii de afaceri, alegeti metoda de colectare creante propusa de BGA RECUPERARI, prin implementarea de strategii optime de management al debitelor.

   Desi, aparent, intarzierile mici la plata sunt considerate ca fiind normale, nefiind tratate corespunzator, ele pot duce la pierderi financiare semnificative pentru societatea dumneavoastra. Daca se actioneaza in mod profesionist si responsabil, sansele de colectare a creantelor cresc exponential.

Serviciul de colectare a creantelor presupune:

1. Preluarea si analiza evidentelor sumelor de incasat sau a sumelor neincasate care sunt scadente intre 1-60 de zile;

2. Semnarea contractului de mandat pentru colectarea creantelor;

3. Contactarea telefonica a debitorilor;

4. Transmiterea catre debitori a unor notificari de plata amiabile, succesive, prin posta, e-mail, fax, la un interval de 3-5 zile lucratoare una fata de cealalta;

      In situatia in care creanta nu este colectata in urma acestor proceduri, se propune clientului initierea procedurii de recuperare a creantelor.

      Pentru serviciul de colectare a creantelor, practicam un onorariu fix sau procentual, extrem de avantajos, al carui cuantum se negociaza de la caz la caz, in functie de volumul facturat, insa acest onorariu va fi mult mai mic fata de costurile pe care clientul le-ar inregistra cu salarizarea unui angajat sau a mai multor angajati care sa aiba ca sarcina urmarirea incasarilor.

Atentie! Colecteaza creantele pana la scadenta si eviti dificultatile financiare, precum si eventualele litigii.