0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale

Pe o piata caracterizata de schimbari puternice, tot mai dinamica si concurentiala in toate domeniile, simtim nevoia de a creste, de a ne extinde, de a avansa tot mai mult. Avem grija sa fim la curent cu toate noutatile si tendintele pietei, dar avem nevoie si de mai multi oameni care sa lucreze cot la cot cu noi, cu actuala echipa.

 

N

Esti o persoana ambitioasa, adaptabila?

N

Iti plac provocarile si le gestionezi cum stii tu mai bine?

Atunci s-ar putea sa fii chiar persoana pe care o cautam!

N

Ai un bagaj solid de cunostinte juridice?

Sa lucrezi astazi in domeniul recuperarilor de creante inseamna sa fii protagonist in procesul schimbarii, dar si sa fii pregatit sa raspunzi provocarilor pentru a atinge obiective ambitioase. Este o meserie frumoasa, motivanta, care nu te lasa nici sa te plictisesti si nici sa te plafonezi.

De ce sa vii sa lucrezi la BGA Recuperari?

  • Pentru ca iti asiguram un mediu de lucru profesionist, dar intotdeauna placut.
  • Avem grija de dezvoltarea ta. Iti oferim un training intensiv la angajare, apoi, pe parcursul perioadei de munca, avem grija sa te invatam tot ce stim noi mai bine.
  • Ne pasa de tine, asa ca te vom motiva pe baza performantelor individuale.

 

 

Cautam persoane energice si entuziaste, dornice de afirmare si dispuse sa invete repede si sa se integreze in cadrul echipei. Daca te potrivesti descrierei noastre si daca vrei sa faci parte din echipa noastra, trimite-ne CV-ul la adresa office@bgarecuperari.ro.