Go to Top

Avantajele oferite clientilor

Daca sunteti clientii nostri, cu siguranta cunoasteti avantajele oferite de BGA RECUPERARI. In situatia in care nu ati beneficiat de serviciile noastre, va prezentam cateva avantaje pentru care ar trebui sa incercati oferta noastra:

  1. Nu percepem taxe in avans la preluarea dosarelor. Ne veti achita doar un onorariu de succes cuprins între 3% şi 20% (plus TVA) din sumele recuperate, numai la momentul recuperarii acesteia.
    ———————
  2. Suportam toate costurile de recuperare, cu exceptia taxelor judiciare de timbru in situatia in care se recurge la actionarea in judecata a debitorului.
    ———————
  3. Reduceti cheltuielile logistice efectuate de compania dumneavoastra constand in salariul persoanelor care ar urmari recuperarea acestor creante, aparatura de birou necesara in desfasurarea acestei activitati, costul telefoanelor efectuate si corespondentei transmise in acest scop, cheltuielile de identificare a bunurilor si conturilor bancare ale societatilor debitoare, etc.
    ———————
  4. De recuperarea banilor dumneavoastra se ocupa in mod direct niste profesionisti in domeniul recuperarilor de creante, carora li se asigura in cadrul companiei un training de specialitate si care sunt motivati (inclusiv prin bonificatii raportate la rezultate) sa obtina achitarea datoriei de catre debitorul dumneavoastra in cel mai scurt timp.

      Aveti posibilitatea de a incheia un acord de colaborare cu BGA RECUPERARI, caz in care veti putea insera in contractele incheiate cu partenerii dumneavoastra de afaceri faptul ca, in caz de neplata, veti apela la serviciile noastre pentru recuperarea creantelor. Avantajul consta in faptul ca debitorul va fi mult mai constiincios in respectarea obligatiilor contractuale stiind care este sanctiunea nerespectarii acestora.