0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Anumite unitati fiscale din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor  Publice Ploiesti se vor reorganiza incepand din 1 mai, se precizeaza intr-un  ordin al ANAF, publicat recent in Monitorul Oficial. Modificarea structurii  teritoriale a Fiscului vine la putin timp dupa cea care a avut loc in martie.

Potrivit Ordinului ANAF nr. 795/2014, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 308 din 25 aprilie 2014, structura teritoriala a ANAF se va modifica din 1 mai.

Mai exact, in cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice  Ploiesti va functiona incepand cu 1 mai Serviciul Fiscal  Orasenesc Mioveni, care va cuprinde urmatoarele unitati  administrativ-teritoriale: Mioveni, Micesti, Titesti, Balilesti, Davidesti,  Darmanesti, Vulturesti (preluate de la Administratia Judetene a Finantelor  Publice Arges).

Apoi, incepand cu data de 1 iunie 2014, se vor produce  urmatoarele schimbari:

  • in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Argesnu vor mai functiona unitatile administrativ-teritoriale  Pietrosani si Cosesti;
  • in cadrul Serviciului Fiscal Municipal Campulungnu vor mai functiona unitatile administrativ-teritoriale  Stalpeni si Harticesti;
  • in cadrul Serviciului Orasenesc Mioveni vor functiona unitatile  administrativ-teritoriale Cosesti si Pietrosani (preluate de la Administratia  Judeteana a Finantelor Publice Arges) si Stalpeni si Hartiesti (preluate de la  Serviciul Fiscal Municipal Campulung);
  • in cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ialomitanu vor mai functiona unitatile administrativ-teritoriale  Alexeni, Garbovi, Ion Roata, Valea Macrisului, Grindu, Sfantu Gheorghe care vor  fi preluate de Serviciul Fiscal Municipal Urziceni.

Aceasta modificare a structurii teritoriale a ANAF vine dupa ce o alta a  avut loc la 1 martie 2014. La acea data, mai multe unitati  administrativ-teritoriale arondate unitatilor fiscale care functioneaza in  subordinea directiilor generale regionale ale finantelor publice Ploiesti,  Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Galati s-au reorganizat. Mai exact, unele  unitati fiscale s-au desfiintat, iar unitatile administrativ-teritoriale  repartizate acestora au fost preluate de alte unitati fiscale.

Sursa: Avocatnet

Distribuie acest articol!