0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Un barbat care se dadea drept avocat din Baroul Bucuresti a fost retinut miercuri noapte dupa ce a fost gasit de politisti în incinta Judecatoriei Pitesti si a Tribunalului Arges având asupra sa o roba, o stampila, o legitimatie falsa si un carnet de delegatii.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, anchetatorii au stabilit ca la procesele în care pleda în tara, falsul aparator al legii era însotit de prietena sa, care se prezenta drept asistenta.

“Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta, urmând a fi prezentat magistratilor cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, sub acuzatiile de fals, uz de fals si înselaciune, iar noi facem un apel la toti cetatenii care au fost înselati sa anunte de urgenta Politia”, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Arges.

Barbatul, Alexandru Iorgulescu, din Bucuresti, a fost ridicat din incinta Judecatoriei Pitesti, între doua procese, dupa ce oamenii legii au sesizat un comportament suspect al acestuia, iar în momentul legitimarii lui au avut surpriza sa constate ca acesta a prezentat o legitimatie falsa.

“Pe baza sesizarii jandarmilor, ne-am sesizat si am constatat ca în incinta Judecatoriei Pitesti exista o persoana care afiseaza calitatea de avocat. La legitimare, a prezentat un document fals, în fapt o legitimatie autentica în care acesta a aplicat o fotografie personala”, a declarat comimarul sef Mihai Neagoe, sef Politia Pitesti.

În fata jurnalistilor, falsul avocat a refuzat sa faca declaratii, iar prietena sa a declarat ca a fost adusa pentru verificari la Politie, sustinând ca barbatul are calitatea de avocat.

“Este avocat în Baroul Bucuresti, a avut procese acolo, dar si pe la Resita, Timisoara, Buftea, Giurgiu, a aparat clienti în instanta, si în penal si în civil. Are onorarii de 200 – 300 de lei, iar la ultimul proces, cel de la Resita, a luat sase milioane de lei, a fost un caz cu un imobil”, a declarat Mariana Vintan, prietena sa.

Sursa: Cotidianul

Distribuie acest articol!