0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Un administrator a doua societati de turism din Constanta este suspectat de politisti de . Acesta a incasat diverse sume de bani de la peste 150 de persoane, pentru organizarea de excursii in strainatate, fara a achita operatorilor de turism contravalorile serviciilor de cazare si transport.

 

Politistii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, sub directa indrumare a Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, au documentat activitatea infractionala a lui D. M. de 55 ani, din Constanta, care, in perioada 2009 – 2011, in calitate de administrator la doua firme de turism cu sediul in Constanta, a incasat diverse sume de bani de la peste 150 de persoane, pentru organizarea de excursii in strainatate, fara a achita operatorilor de turism contravalorile serviciilor de cazare si transport.

Prejudiciul reclamat pana la aceasta data este de peste 600.000 de lei, dispunandu-se masuri asiguratorii pe cota parte dintr-un apartament detinut de aceasta.

Intrucat persoana suspectata se sustrage cercetarilor, dosarul a fost inaintat Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva, magistratii dispunand arestarea preventiva in lipsa, pe o perioada de 30 de zile, de la data executarii mandatului. 

Politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor pagubite si stabilirea cu exactitate a prejudiciului creat.

Sursa:

Distribuie acest articol!