0733 408 895 / 0720 721 073 office@bgarecuperari.ro
Solutia creantelor tale
xsid

Distribuie acest articol!

Consultarea publica privind conditiile de derulare ale programului ‘Rabla’ din acest an s-a incheiat vineri, dupa zece zile de la postarea documentului oficial pe site-ul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice (MMSC) si al Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).

 

Cele doua institutii mentioneaza ca, in perioada urmatoare, vor face cunoscut calendarul programului ‘Rabla’ 2014.

Potrivit proiectului de ordin, posesorii de autovehicule cu o vechime mai mare sau egala cu opt ani isi vor putea achizitiona, in 2014, o masina noua prin programul ‘Rabla’ pe baza unui in suma de 6.500 de lei, care se va aloca electronic.

Practic, este pentru prima data cand voucherele nu vor mai fi acordate fizic beneficiarilor, urmand sa fie alocate electronic in sistemul informatic al AFM. De asemenea, se va utiliza un singur pentru achizitionarea unui autovehicul nou, la fel ca si anul trecut.

Pentru editia din acest an, vor fi disponibile 20.000 de tichete, reprezentand un buget total de 140 milioane de lei, iar persoanele fizice care doresc sa beneficieze de un tichet electronic se pot adresa direct producatorilor/dealerilor validati in program, dupa care isi vor putea casa masina la un colector validat.

Sursa: RTV

Distribuie acest articol!